Fjällandas
Vandring och yoga i Ottsjö
Datum
17-21/8 2022
Längd
5 dagar
Plats
Ottsjö Wärdshus i Ottsjö västra Jämtland
Pris
7500 kr, anmälningsavgift 750 kr
Antal deltagare
10 st
Svårighetsgrad vandring
BOKA
21-24 juli 2022
Jämtlandstriangeln
Beskrivning
Välkommen att vandra med Susanne Vandraren och Kristin Indergård i Ottsjö. Vi erbjuder lugna och härligt prestigelösa dagar med lättare vandring, mjuk yoga och massa fjällandning.

Vandringarna är lätta och kräver inga förkunskaper, vi anpassar hastigheten efter gruppen och vädret. Den här turen är perfekt för dig som inte kan gå långa och krävande fjällturer. Du kanske inte har vandrat tidigare men längtar ut på fjället i en trygg sammanhang. Är det här din första fjälltur kommer du inte bli besviken!

Att vandra i våra svenska fjäll tillsammans är en härlig upplevelse och lägger vi dessutom till yoga maximerar vi njutningen helt. Yogan är lätt att ta till sig och kan anpassas efter förmåga och fysiska förutsättningar. Det blir mycket andning, mjuka övningar och meditationer. Kanske får du inspiration att fortsätta hemma med några yogaövningar.

Vem Kristin är kan ni läsa här!
https://kristinindergard.com/

Vi bor på trevliga Ottsjö Wärdshus där allt ingår, här skall vi bara njuta och koppla av. En av kvällarna äter vi en härlig middag i en kåta på fjället. Wärdshuset ligger alldeles vid vandringsledernas start.

Dagarna kommer se ut så här i stora drag, fjällvädret är ju alltid den som har sista ordet. Vi börjar med morgonyoga, har vi tur är det väder för att göra yogan ute med magisk utsikt över fjällen. Efter yogan är frukosten serverad och samtidigt packar vi  lunchmatsäck och fika från frukostbuffén.

Klockan 10 är vi redo med ryggsäckar packade med lunch och fika. Vi beger oss ut på fjället och njuter av dagen där. Det kommer inte vara kilometrarna som räknas utan tiden då vi får vara på fjället. Vi intar vår lunch och gör lite stopp för fika och njuter av det vackra.

Ibland bjuder vi på några övningar för både din kropp och ditt sinne. Vi kommer också att vandra i tystnad vissa stunder för att verkligen känna in alla sinnen. Förhoppningsvis ser vi massa fjällblommor som vi kan stanna och beundra. Har vi tur passerar det någon ren och vi vill gärna berätta om den samiska kulturen vi just befinner oss i.

När vi sedan är åter på Wärdshuset väntas det dusch, varm bastu, utespa/badtunnor för den som vill. Vi landar in för en yogastund innan vi avslutar dagen med en härlig middag.
Praktisk information
Resa till och från Ottsjö ingår ej i priset (kom ihåg att boka tåg och transfer i tid). Vid bokningsbekräftelsen skickas mer ingående information om samlingsplats, tider, packlista mm. Bokning, betalning och villkor läs: Våra villkor. Senast avbokning med full återbetalning förutom anmälningsavgiften måste ske 10/7-2022. Övrig info om avbokning läs: Våra villkor
PRISER
3700 kr är kostnaden för tur med certifierad fjällguide, boende inne på fjällstationerna i 3 nätter och en 3 rätters middag (dryck ingår ej) på Blåhammarens fjällstation.
Anmälningsavgift 500 kr (återfås ej vid avanmälan)
Resterande belopp 3200 kr betalas senast 21 juni-22.

---
Betalning sker via swish 1234296174 eller bankgiro 5723-1227 (betalning sker i samband med bokningsbekräftelsen)

2400 kr är kostnaden för tur med certifierad fjällguide, boende i tält i 3 nätter och en middag (dryck ingår ej) på Blåhammarens fjällstation.
Anmälningsavgift 500 kr (återfås ej vid avanmälan).
Resterande belopp 1900 kr betalas senast 21 juni-22.
---
Betalning sker via swish 1234296174 eller bankgiro 5723-1227 (betalning sker i samband med bokningsbekräftelsen)
Leds av:
Susanne Holmqvist
Certifierad Fjälledare
AVO Certifierad
(Akut omhändertagande i vildmark)
Kristin Indergård
Yoga/meditations lärare och
breathwalk instruktör med gong och
klangskålar som extra hjälpmedel i yogaklasserna.
Skicka bokningsförfrågan
På grund av våra säkerhetsrutiner vill vi att du först fyller i en bokningsförfrågan. Instruktioner för bokning och betalning skickas till dig i nästa steg via e-post.
1. Välj aktivitet
2. Förkunskaper vandring
3. Kontaktinformation deltagare
4. Våra villkor
Tack för din bokningsförfrågan! 
Vi återkommer till dig inom kort
Oj! Något gick fel. Kontrollera att alla fält som är markerade med en (*) är ifyllda och prova igen